Private: Καλώς ήρθατε στον κόσμο της HostingB2B

  • Home
  • Betting
  • Private: Καλώς ήρθατε στον κόσμο της HostingB2B
DateSep 4, 2020

101 web hosting
web hosting 101
web hosting 101

HostingB2B

Σας καλωσορίζουμε στον ψηφιακό κόσμο της HostingB2B!

Ξεκινώντας το 2005 στην Κύπρο με οδηγό την επαγγελματική πείρα και υποστήριξη στον χώρο της ψηφιακής φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting), η HostingB2B απευθύνεται σε ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν μια σωστή και ομαλή λειτουργία των online παρουσίας των επιχειρήσεων τους.

Φιλοσοφία

Με βάση τις ανάγκες των πελατών της, η HostingB2B προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να συνεισφέρει στην επιχειρηματική τους ανάπτυξη σε μια εποχή που η τεχνολογική εξέλιξη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρησιακής συνέχειας. Με άλλα λόγια, προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε το σωστό πακέτο υπηρεσιών, ώστε να παρέχουμε και να διασφαλίζουμε το καλύτερο
επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες και πακέτα

Δημιουργήσαμε και παρέχουμε υπερσύγχρονα κέντρα δεδομένων σε Κύπρο, Μάλτα και Ηνωμένο Βασίλειο, πιστοποιημένα με τα υψηλότερα πρότυπα ISO και με ελεγχόμενη ασφάλεια πρόσβασης. Τα κέντρα δεδομένων της HostingB2B, είναι «επανδρωμένα» με τους πιο ισχυρούς και πιο υπερσύγχρονους servers τελευταίας τεχνολογίας.
Για κάθε επαγγελματική και όχι μόνο ανάγκη, δημιουργήσαμε πακέτα από €19,90/μήνα.
Για παράδειγμα, μερικά από τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει η HostingB2B, αφορούν υπηρεσίες όπως Dedicated Servers, Virtual Servers καθώς και επίσης Cloud Hosting και Cloud Backup.
Καλύπτουμε επίσης ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών όπως iGaming, e-Commerce, Forex/Fintech και Blockchain.

Στόχος μας

Πάνω απ’ όλα όμως, στην κοινή της πορεία η HostingB2B μαζί με τους πελάτες της, παρέχει μια 24/7 υποστήριξη. Έτσι διασφαλίζεται πάντα η γρήγορη επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, καθώς και η ευέλικτη υποστήριξη όπως απαιτείται. Παρακολουθούμε ασταμάτητα τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας για το δικό σας όφελος και για τα δικά μας επαγγελματικά πρότυπα υπηρεσιών.
Με γνώμονα τις ανάγκες σας και τι σωστή υποστήριξη, είμαστε βέβαιοι ότι η εξέλιξη της επιχείρησης σας και η διασφάλιση της εμπιστοσύνης μας, θα είναι σίγουρη και αποδοτική.
HostingB2B logo

HostingB2B | Αρ. Εγγραφής ΗΕ410139 | ΦΠΑ CY10410139C.

The post Private: Καλώς ήρθατε στον κόσμο της HostingB2B appeared first on HostingB2B.

© 2024 All Rights Reserved. HostingB2B